To nye medlemmer af bestyrelsen

I september 2022 er bestyrelsen for fonden udvidet med to nye medlemmer. Ute Lassen og Bodil Øster er tiltrådt bestyrelsen.

Ute Lassen har gennem mange år arbejdet i Ungdomspsykiatrien i Region Syddanmark i det udkørende kriseteam. Hun har også beskæftiget sig med undervisning og vejledning - både i Socialstyrelsens projekt om Åben Dialog og på uddannelsen på Brandbjerg. Gennem “Projekt trivsel og psykisk sundhed på ungdomsuddannelserne 2013-2016” og “Åben dialog- relations- og netværksarbejde i relation til unge” i Region Syddanmark og Psyk Info” og Psykiatriens Hus i Århus har Ute megen erfaring omkring udvikling af nye tiltag i forhold til Åben Dialog.

Bodil Øster er afdelingschef i Voksenafdelingen, Center for Social Indsats, Lyngby-Taarbæk Kommune og arbejder bl.a. med at tænke Åben Dialog ind i praksis og organisering af den specialiserede socialindsats, på tværs af myndigheds- og udførerområderne. Bodil har også som leder af bostedet Slotsvænget arbejdet med, hvorledes Åben Dialog kan inspirere prakis i Socialpsykiatrien. Hun har derudover erfaring fra at være i bestyrelsen og redaktør i Dansk pædagogisk Tidsskrift.

Således er bestyrelsen nu beriget med to nye kapaciteter. Vi ser frem til et frugtbart samarbejde, hvor vi styrker og udvikler udbredelsen af den dialogiske tilgang i Danmark.

Previous
Previous

Vigtig ny bog af Esper Sørensen

Next
Next

Ny WHO Guide - Åben Dialog bliver anbefalet som “Best Practice”