Spændende nyheder - ÅD til børn og unge


Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi skal være underleverandør for @Social- og Boligstyrelsen i tæt samarbejde med @substans.

Opgaven handler om kompetenceudvikling af Åben Dialog målrettet kommunale ledere og medarbejdere, der arbejder med unge i alderen 13-24 år i psykisk mistrivsel.

Vi i Åben Dialog Fonden har sammen med styrelsen og konsulenthuset Substans etableret et troværdigt og forandringsskabende hold af dygtige undervisere og facilitatorer.

Vi nedsætter også en følgegruppe med eksperter, som udfordrer og kvalificerer koncept, materialer og tilrettelæggelse af kompetenceudviklingen.
Vi er allerede i fuld gang med udviklingsarbejdet og ser frem til at sætte gang i de første kompetenceudviklingsforløb i efteråret. Hvis I er interesserede i projektet, så læs mere på:

https://lnkd.in/dZp2xhcW

Udbredelse af Åben Dialog på ungeområdet | Social- og Boligstyrelsen (sbst.dk)

Vi er glade for at være med til at udbrede Åben Dialog tilgangen gennem vores arbejde, så vi kan være med til at øge det tværfaglige samarbejde, styrke inddragelsen af børn og unge, samt forbedre unges mentale trivsel og livskvalitet på flere områder i deres liv.

@Bjarne, @Anette og @Ute fra Åben Dialog Fonden, @Anne Hansen-Krogsgaard fra Social og Boligstyrelsen samt @Rikke, @Jens og @Maja fra @Substans @Jane Gregersen, @Bodil Øster, @Jacob Storch, @Trine Høj, @Maja Kristiansen og @Mie Leer

Previous
Previous

Så er der Åben Dialog årsmøde 2024

Next
Next

Iben Schmidt Laursen lærte at leve igen - se artikel